Menu
Your Cart

Equigroomer

Equigroomer Large 8 inch - Blauw Equigroomer Large 8 inch - Blauw
New Hot
Equigroomer in een blauwe kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer is ontworpen en wordt geproduceerd in de U.S..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Equigroomer Large 8 inch - Blauw - Kneusje Equigroomer Large 8 inch - Blauw - Kneusje
New Hot -17 %
De kneusjes zijn artikelen met lichte transportschade of retour gestuurde artikelen.Deze zijn kwalitatief hetzelfde, maar hebben geen label of lichte schade op de verfkleur.Dit model is volledig nieuw,  maar heeft transportschadeEquigroomer in een blauwe kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Larg..
€24,95 €29,95
Excl. BTW:€20,62
Equigroomer Large 8 inch - Natural cedar Equigroomer Large 8 inch - Natural cedar
New Hot
Equigroomer in een natural kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.De Natural cedar variant is gemaakt van cedar hout, welke van nature bestand is tegen schimmels. Omdat dit een natuurproduct betreft, kan de kleur van de Equigroo..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Equigroomer Large 8 inch - Paars Equigroomer Large 8 inch - Paars
New Hot Coming soon
Equigroomer in een paarse kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer is ontworpen en wordt geproduceerd in de U.S..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Equigroomer Large 8 inch - Rood Equigroomer Large 8 inch - Rood
New Hot
Equigroomer in een rode kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer is ontworpen en wordt geproduceerd in de U.S.A..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Equigroomer Large 8 inch - Roze Equigroomer Large 8 inch - Roze
New Hot
Equigroomer in een roze kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer is ontworpen en wordt geproduceerd in de U.S.A..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Equigroomer Large 8 inch - Turquoise Equigroomer Large 8 inch - Turquoise
New Hot
Equigroomer in een turquoise kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer is ontworpen en wordt geproduceerd in de ..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Equigroomer Large 8 inch - Zwart Equigroomer Large 8 inch - Zwart
New Hot
Equigroomer in een zwarte kleur, 8 inch (ca. 21 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer is ontworpen en wordt geproduceerd in de U.S..
€29,95
Excl. BTW:€24,75
Equigroomer Large OUD MODEL 9 inch - Lime groen
New Hot -17 %
Het oude model Equigroomer, vierkant gevormdEquigroomer in een lime groene kleur, 9 inch (ca. 24 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGro..
€24,95 €29,95
Excl. BTW:€20,62
Equigroomer Large OUD MODEL 9 inch - Oranje
New Hot -17 %
Het oude model Equigroomer, vierkant gevormdEquigroomer in een oranje kleur, 9 inch (ca. 24 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer ..
€24,95 €29,95
Excl. BTW:€20,62
Equigroomer Large OUD MODEL 9 inch - Rood
New -17 %
Het oude model Equigroomer, vierkant gevormdEquigroomer in een rode kleur, 9 inch (ca. 24 centimeter)De Large Equigroomer is vooral geschikt voor de grotere dieren, zoals paarden.Bespaar jezelf een hoop moeite en frustratie met borstelen tijdens het rui seizoen met alle losse haren.De EquiGroomer is..
€24,95 €29,95
Excl. BTW:€20,62
Equigroomer Small 5 inch - Blauw Equigroomer Small 5 inch - Blauw
New Hot
Equigroomer in een blauwe kleur, 5 inch (ca. 13 centimeter).De Small versie is voornamelijk geschikt voor de kleinere huisdieren, denk aan honden, katten, konijnen..Natuurlijk kan deze ook nog gebruikt worden voor het paard, bijvoorbeeld voor de moeilijk bereikbare plekken.Bespaar jezelf een hoop mo..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20